Wethouders kiezen voor klimaat

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben ruim 40 wethouders zich via abri-posters uitgesproken voor het klimaat. Deze bestuurders van rechtse, linkse, lokale, sociale en liberale partijen werken aan een beter klimaat via maatregelen in hun gemeente.

Wel 40 wethouders kiezen voor klimaat!

Een flink aantal wethouders ging ook in gesprek met burgers bij hun eigen Kies voor Klimaat-poster. Zoals Michiel van Willigenvan de CU in Zwolle Jan Atze Nicolaï van GroenLinks in Leeuwarden en John Nederstigt van D66 in Haarlemmermeer.

In Huizen ging Gerrit Pas van GroenLinks de straat op om het klimaatbeleid te bespreken, in Velsen Floor Bal van de lokale partij LGV, in Laren ging Tijmen Smit het klimaatgesprek aan, in Tilburg was Berend de Vries van D66 te bevragen en in Oss was het mogelijk om met Johan van der Schoot van het CDA te praten over de lokale klimaatmaatregelen. In Venray was Martijn van der Putten van D66 heel druk in zijn eigen bushokje met diverse klimaatgesprekken en Albert Smit van de PvdA besprak met zeker vijftien inwoners van Assen het lokale klimaatbeleid.

Binnenkort worden de Gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Dan hebt u zelf de mogelijkheid om te Kiezen voor Klimaat.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.