Doneer

U kunt stichting Urgenda, een ANBI instelling, steunen met een donatie. Met uw donatie kunnen wij onze projecten en campagnes voor een duurzamere wereld realiseren. Steun ons nu bij het verdedigen van de Klimaatzaak in hoger beroep.

Of u nu een donatie overweegt omdat u komende zomer wil zonnen op een zonnepaneel of omdat u onze activiteiten wil steunen, of allebei; wij vinden het fijn dat u een donatie overweegt.

Dankzij donaties kan Urgenda de Klimaatzaak in hoger beroep verdedigen. En dankzij uw bijdrage kunnen we politiek, burgers en industrie met allerlei concrete en inspirerende acties bewegen meer te doen voor Nederland 100% duurzame energie in 2030.
Meer informatie over de Klimaatzaak vindt u hier.

U kunt een bedrag doneren via iDeal of een periodieke donatie doen via onderstaand formulier. Elke bijdrage is meer dan welkom!

Geef hieronder aan of u een eenmalige of periodieke donatie zou willen doen, vul vervolgens uw naam en email adres in, en kies het bedrag.

Woont u in Nederland en wilt u het unieke Urgenda zonnepaneelstrandlaken* ontvangen, kies dan voor € 57,50 (waarvan € 7,50 voor de verzendkosten) en vul uw adresgegevens in. Natuurlijk ontvangt u ook bij een hoger bedrag het strandlaken.
* al zonnend laadt u alleen uzelf op…

We stellen uw bijdrage zeer op prijs. Bij voorbaat dank hiervoor.

DONEER AAN URGENDA VIA IDEAL

Naam*

E-mailadres*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bedrag €*Foto: Branko de Lang 

OVER URGENDA