The Climate Miles 2015

Van 1 t/m 28 november 2015 liep Urgenda-directeur Marjan Minnesma ruim 600 kilometer van Utrecht naar de Klimaattop in Parijs. Elke dag liep een speciale gast mee en werd er een Mijlpaal geslagen met een boodschap. Met The Climate Miles vestigden we de aandacht op klimaatverandering en vele enthousiastelingen liepen een etappe mee.

Na 28 dagen, en meer dan 600 km lopen, eindigde The Climate Miles op de trappen van het Sacre Coeur in Parijs. Het was een zeer bijzondere tocht van Utrecht naar de klimaattop in Parijs, waarbij meer dan 2000 mensen één of meerdere dagen meeliepen. Onderweg en ’s avonds in de Walkshow spraken we met zeer diverse gasten over de urgentie van klimaatverandering en de vele oplossingen. Onderweg werden nieuwe coalities gesmeed en kregen velen nieuwe ideeën.

Bekijk de campagnewebsite parijs2015.theclimatemiles.nl met alle informatie!

Bekijk alle video’s, Sfeerbericht, poppenkast, Walkshow en brieven, op www.urgenda.tv
Bekijk het overzicht van alle dagen en Mijlpalen hier.
Bekijk de dagelijks uitgezonden NPO afleveringen van Mijlpalen voor Parijs, lees het dagelijkse blog op de site van Vrij Nederland, documentaire De Pelgrim, het profiel in NRC Handelsblad en bekijk hier het media-overzicht.

Samen laten we zien dat het nu tijd is om in actie te komen!

FOTOBOEK

Met alle volgers, deelnemers en geïnteresseerden blikken we graag terug op de Climate Miles via het speciale fotoboek. In het boek zijn de 28 dagen en meer dan 600 km in beeld gebracht. Het was een bijzondere tocht van Utrecht naar de klimaattop in Parijs, waarbij meer dan 2000 mensen één of meerdere dagen meeliepen. Op meer dan 60 pagina’s wordt de dagelijkse tocht en de speciale mijlpaal met een duurzame boodschap uitgelicht. De Walkshows staan beschreven evenals blogs, artikelen uit de media en de verhalen van achter de schermen.

Het boek is een liggend A4, van mooie kwaliteit en gedrukt door Ecodrukkers. Voor € 30,- inclusief verzendkosten is het altijd makkelijk even terugblikken op de prachtige maand november van 2015.

BESTELLEN

Mail naar info@urgenda.nl o.v.v. bestelling Fotoboek. Vermeld uw adres en aantal stuks dat u wilt ontvangen. De fotoboeken zijn € 30,- (inclusief verzendkosten). Het totaalbedrag kunt u overmaken op IBAN nummer: NL69 TRIO 0784 9175 58 t.a.v. Stichting Urgenda te Amsterdam. Vermeld bij uw overschrijving a.u.b. ook uw adresgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt het fotoboek verzonden.

IMPRESSIE FOTOBOEK