Schrijf je in voor de Urgenda nieuwsbrief

Actueel

Wil je weten hoe #TheProteinBrewery eiwitten (proteïne) wint uit gewassen? Luister het nu in de podcast waarin Wim de Laat vertelt hoe zijn bruisend en sterk groeiende bedrijf een grote rol wil spelen in de eiwittransitie.
#eiwittransitie #proteinbrewery
https://t.co/8ZLr8Gf4Wo
De huidige opwarming van de aarde met zo'n 1.1°C maakt dat het voorkomen van extreme hittegolven in India en Pakistan nu al 100 keer waarschijnlijker is dan in het pre-industriële tijdperk.
https://t.co/veEbB42xfK
In een nieuwe studie concludeerden wetenschappers dat de gemiddelde levensduur van tropische bomen in Noord-Queensland de afgelopen 35 jaar met ongeveer de helft is verminderd.
https://t.co/PrTEA0YwKG
Nieuws | Terwijl fossiele energiebronnen internationaal in de ban gaan, worden er gloednieuwe sluizen en vaarwegen gebouwd voor het vervoer van grote hoeveelheden kolen en olie @DeGroene @trouw @VersBeton
https://t.co/UWM0GcAFX7
Gelderland verduurzaamt sociale huurwoningen. Met onze steun gaan 5.700 sociale huurwoningen 3 labels omhoog in energieklasse. En de woningen worden aangepast voor een aansluiting op het warmtenet. De woonlasten stijgen niet. Lees meer👉 https://t.co/14Jz7GlLTN
#wonen #duurzaam https://t.co/rUUs5v4qBW
urgenda photo