Samen Sneller Duurzaam

Duurzaam leven was nog nooit zo makkelijk. Start vandaag, spring over en kies voor een duurzame levensstijl.

Met Samen Sneller Duurzaam wil initiatiefnemer Urgenda zo veel mogelijk mensen inspireren om nu concrete stappen te zetten naar een ‘groenere’ levensstijl. Mensen kunnen uit verschillende acties en tips kiezen en de site biedt duurzame varianten van dagelijkse handelingen. Snel, makkelijk en concreet.

De Samen Sneller Duurzaam site staat vol met producten en diensten waarmee je jouw leef- & werkomgeving kan verduurzamen. Zie wat er al mogelijk is om aan de slag te gaan. #Hetkanalsjehetwilt. Op de site kun je de tips verzamelen die je snel wilt terugvinden. Ook kun je ze makkelijk delen met anderen en ze daarmee ook inspireren.

Dit doet niets af aan het feit dat ook overheden en grote bedrijven een belangrijke rol hebben in de transitie naar een duurzame samenleving.

Welke acties kun jij ondernemen?

Kies bijvoorbeeld voor een groene energieleverancier, maak keuze voor een groene bank, wek je eigen energie op met zonnepanelen of kies voor duurzamer voedsel zoals vegan kaas, circulaire oester bitterballen. Deze en nog veel meer leuke producten, diensten en ideeën zijn dus allemaal te vinden op Samen Sneller Duurzaam.

Duurzame cadeautips op SamenSnellerDuurzaam.nl


Iedereen wil elkaar tijdens de feestdagen een kleine of grote attentie geven. Geef dan iets waarover is nagedacht. Waarvan de impact op onze aarde kleiner is dan die van een vergelijkbaar product. Laat je inspireren op SamenSnellerDuurzaam.nl.