Wij Willen Zon

Wij Willen Zon heeft de markt voor zonnepanelen in 2010 flink opgeschud. Onze collectieve inkoopactie had een algehele prijsdaling tot gevolg. Daardoor kan iedereen nu voor een redelijke prijs goede zonnepanelen kopen met een redelijke terugverdientijd.

Dit project is inmiddels niet meer actief. Als u onze zonnepanelen heeft geïnstalleerd en daar nog informatie zoekt, kunt u mailen naar symon.miedema@urgenda.nl. Lees hieronder over onze activiteiten aangaande Wij Willen Zon.

wwzWij Willen Zon is opgericht door mensen van Urgenda en van De Betere Wereld. We wilden dat meer burgers hun eigen energie duurzaam en betaalbaar kunnen opwekken op hun eigen dak.

Alle deelnemende partners in het ambitieuze project dat in hielden de kosten zo laag mogelijk. De prijs lag zeker in het begin 30 tot 40 procent onder de marktprijzen voor vergelijkbare A-kwaliteit zonnepanelen. Inmiddels zijn de zonnepaneleninstallaties blijvend goedkoper geworden.

WIJ WILLEN ZON WERKT AANSTEKELIJK

Wij Willen Zon heeft twee en een half jaar lang heel veel burgers en bedrijven blij gemaakt met betaalbare zonnepanelen, en dat werkt aanstekelijk. De markt heeft ons voorbeeld opgepakt met vele nieuwe inkoopacties die de prijs van zonnepanelen laag houden. Onze stichting draagt nu graag het stokje over aan het bedrijfsleven om nog meer creatieve zonne-acties te bedenken, die Nederland duurzamer maken en groene banen creëren. Allemaal met het doel zoveel mogelijk zonnepanelen op de Nederlandse daken te krijgen.

Video’s 4x