9 en 10 oktober Aansluitdijktour Friesland en Noord-Holland

Zondag 9 en maandag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, zijn we te gast in de provincies Noord-Holland en Friesland. De provincies en Urgenda nodigen u van harte uit bij de tour aan te sluiten!

Op tal van plekken laten we, samen met vele andere partijen, zien wat er gebeurt op het gebied van duurzame energie, mobiliteit en de biobased economy. Vanuit Friesland gaan we naar Noord-Holland en bekijken we op en rondom de afsluitdijk wat voor innovaties er gaande zijn. Van windmolens tot aan blue energy en van getijde turbines tot aan duurzame boten. Scholieren, ondernemers, gemeenten en bewoners; ze komen allemaal aan bod. Bekijk hier het volledige programma.

Kijk voor de video’s op www.youtube.com/urgenda

Foto’s Mr. Hecklesko de Lang

Iedereen is welkom om mee te touren!

We starten op een centraal punt en rijden met zoveel mogelijk bijzondere elektrische, hybride en groengasauto’s over de Afsluitdijk. Het tourgezelschap bestaat uit het Urgenda-team, bestuur en diverse experts waaronder directeur Marjan Minnesma en Professor Jan Rotmans. Ook gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Jack van der Hoek, wethouders en ondernemers gaan mee, maar ook overige geïnteresseerden sluiten aan.

Wilt u ook meer weten over Urgenda en de laatste innovaties? Ga gezellig mee op tour. Iedereen is welkom! Interesse om een onderdeel, een dagdeel of beide dagen mee te gaan? Mail: annelies.bol@urgenda.nl

Volg de Aansluitdijk Tour

Volg de tour via Twitter @urgenda #dvdd16, Instagram @urgendaNL en Facebook.com/urgenda Bekijk de video’s van de tour op www.urgenda.tv

De tour wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Friesland en Noord-Holland.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.