Ronald van Wuijtswinkel
Den Haag
Den Haag
 

“Groeien en innoveren op de driehoek van People, Planet en Profit wordt vaak geassocieerd met investeren in duurzaamheid. Duurzaamheid begint echter bij jezelf. Veel particulieren, gemeentes en steeds meer bedrijven werken aan duurzaamheid. Zo ook bij mijn bedrijf: Changedriver. Wij hebben een volledige groene energievoorziening met zonnestroom, luchtwarmte en elektrische mobiliteit. Waarom? Duurzaamheid kan slimmer, sneller en is leuker!
Changedriver gelooft in verandering: niet in verandering als doel, maar in verandering als resultaat. We weten dat organisaties de kans hebben om duurzaam te groeien door verandering. We willen dat die verandering door inzicht en overtuiging tot stand komt. Een positieve verandering ontstaat van binnenuit. Het begint met het prikkelende besef dat het anders kan; slimmer, sneller, leuker. Het wordt gevolgd door betrokkenheid; door de wil om mee te gaan naar iets waar iedereen beter van wordt. De bestendiging die volgt, zorgt voor een organisatie die groeit en continu zoekt naar betere manieren.”
Kennis is overal beschikbaar. Wat Ronald van Wuijtswinkel als Regiospinner meebrengt, is uitgebreide expertise en ervaring met interimmanagement, verandermanagement en consultancy voor grote en middelgrote ondernemingen. Van Wuijtswinkel heeft ondermeer als CIO gewerkt bij XS4ALL en staat bekend als een autoriteit op het gebied van verandermanagement. Hij weet wat werkt- en wat niet.