Contact

STICHTING URGENDA

New Energy Docks
Distelweg 451 (voorheen 113)
1031 HD Amsterdam

tel: 020 – 33 00 566
email: info@urgenda.nl

Perscontact

Persverzoeken en interviewaanvragen via Aukje Rypma
aukje.rypma@urgenda.nl of 06 – 51 44 05 43

IBAN nummer: NL69 TRIO 0784 9175 58
BIC: TRIONL24
KvK: Rotterdam 24429002
RSIN nummer: 818964273

Stichting Urgenda is een ANBI instelling.

Doneer hier

ROUTEBESCHRIJVING OPENBAAR VERVOER

Neem de IJ-zijde uitgang van Amsterdam Centraal en de middelste pont Buiksloterweg. Check vertrektijden via de site of app pontveer.nl. Neem vanaf de pont bus 38 richting Molenwijk, uitstappen bij halte Distelweg. Loop richting het IJ.

Wilt u niet met de bus dan kunt u ook te voet gaan, dit duurt 25 minuten of neem de OV-fiets (ong. 10 min). Vanaf de pont direct naar links, via het Eye museum, houd het IJ aan uw linkerhand. Linksaf bij het kantoor van Shell, ga de Grasweg op en over de brug ziet u New Energy Docks aan uw rechterhand liggen.

U kunt ook gebruik maken van het veer dat vertrek bij de Westerdoksdijk en direct aanmeert aan de Distelweg of Taxi Electric.

LOCATIE

DUURZAME KANTOORINRICHTING

Vanzelfsprekend is ons kantoor duurzaam ingericht en werkten wij hiervoor samen met TurnToo om zo een circulaire economie te realiseren. Binnen het TurnToo concept blijft de producent eigenaar van zijn product en blijven grondstoffen beschikbaar voor nieuwe generaties producten. Het meubilair is van Steelcase Solutions en op de vloer vindt u het zuiverende AirMaster tapijt van Desso. Wij ontvangen u graag in ons nieuwe kantoor.

OVER URGENDA

18 uren geleden
Let op. Politiek foefje: 1 schiphol maakt afspraken met meetbare criteria. 2 zijn de grenzen bereikt, dan zijn ze ineens achterhaald 3 nieuwe criteria worden verzonnen, met wiskundig klinkende namen als lacq, lden want “cijfers zeggen zo weinig” 4 herhaal 1,2,3,4 ad infinitum https://t.co/GPlaMOQTsw
20 uren geleden
Radar Extra met Van gas los - deel II gemist? Kijk alsnog hoe je zelf je huis van het gas af of energieneutraal maakt. Bijvoorbeeld met #ThuisBaas https://t.co/acnVGjYuA1
21 uren geleden
Wat goed: de CO2–uitstoot daalde met 6% in #Utrecht. Vooral doordat bedrijven minder energie verbruiken en door schonere bussen, auto’s, deelauto's en bromfietsen. Hoe we het verder doen op het gebied van #energie en #duurzaamheid lees je hier: https://t.co/bZewydS3SG https://t.co/oLMR6araIV urgenda photo
21 uren geleden
Voormalig CBS-gebouw duurzaam ontmanteld https://t.co/Ho3MHWlYdb #duurzaam #circulair
21 uren geleden
The uncensored report was quietly released on Friday with no mention by the NPS, the Department of Interior, or its Secretary Ryan Zinke’s Twitter accounts.
So please RT!
cc @Dr_Caffrey https://t.co/wDatIYIt1a