Contact

STICHTING URGENDA

New Energy Docks
Distelweg 451 (voorheen 113)
1031 HD Amsterdam

tel: 020 – 33 00 566
email: info@urgenda.nl

Perscontact

Persverzoeken en interviewaanvragen via Aukje Rypma
aukje.rypma@urgenda.nl of 06 – 51 44 05 43

IBAN nummer: NL69 TRIO 0784 9175 58
BIC: TRIONL24
KvK: Rotterdam 24429002
RSIN nummer: 818964273

Stichting Urgenda is een ANBI instelling.

Doneer hier

ROUTEBESCHRIJVING OPENBAAR VERVOER

Neem de IJ-zijde uitgang van Amsterdam Centraal en de middelste pont Buiksloterweg. Check vertrektijden via de site of app pontveer.nl. Neem vanaf de pont bus 38 richting Molenwijk, uitstappen bij halte Distelweg. Loop richting het IJ.

Wilt u niet met de bus dan kunt u ook te voet gaan, dit duurt 25 minuten of neem de OV-fiets (ong. 10 min). Vanaf de pont direct naar links, via het Eye museum, houd het IJ aan uw linkerhand. Linksaf bij het kantoor van Shell, ga de Grasweg op en over de brug ziet u New Energy Docks aan uw rechterhand liggen.

U kunt ook gebruik maken van het veer dat vertrek bij de Westerdoksdijk en direct aanmeert aan de Distelweg of Taxi Electric.

LOCATIE

DUURZAME KANTOORINRICHTING

Vanzelfsprekend is ons kantoor duurzaam ingericht en werkten wij hiervoor samen met TurnToo om zo een circulaire economie te realiseren. Binnen het TurnToo concept blijft de producent eigenaar van zijn product en blijven grondstoffen beschikbaar voor nieuwe generaties producten. Het meubilair is van Steelcase Solutions en op de vloer vindt u het zuiverende AirMaster tapijt van Desso. Wij ontvangen u graag in ons nieuwe kantoor.

OVER URGENDA

4 minuten geleden
Van polyester shirt naar ketchupfles en andersom. @IoniqaCircular ontwikkelde een techniek waardoor plastic oneindig gerecycled kan worden. In gesprek met Tonnis Hooghoudt: https://t.co/F0mAvO98m7 #circulareconomy #duurzaamheid #plasticsoup #eindhoven #innovatie https://t.co/IsvQ8Af3CP urgenda photo
6 minuten geleden
Shell ontvangt het ene fiscale cadeau na het andere en wil ook nog miljoenen subsidie om milieumaatregelen te nemen. Wie krijgt de rekening? De belastingbetaler. #APB18 #APB2018 https://t.co/wlElM5fRKZ
7 minuten geleden
@MinPres krijgt vraag van @sybrandbuma tijdens #ABP : "hoe krijgen we omgeving mee bij bouw windmolens"? Ik zou adviseren eens naar het windpark langs de #A16 te kijken waar @Brabant en gemeentes nauw samenwerken met betrokkenen. @PauldeBeerD66 @dijkhoff @hvmerrienboer
9 minuten geleden
Politiek debat over onze 'alleingang' met duurzame energie (doel 2030) heeft ergens iets potsierlijks, gezien de achterstand die Nederland (nog) heeft.
10 minuten geleden
Komt er een Fortuyn-revolte over het klimaatbeleid? Zou kunnen. Maar ik denk dat de kans veel groter is op een revolte onder de jongere generaties die ontdekken dat de generatie die nu op het pluche zit, te weinig gedaan heeft tegen klimaatverandering.