Samen op de bres voor de volgende generaties

Grootouders zien hoe het klimaat de afgelopen 50 jaar al veranderd is. In Nederland zijn dan er dan ook veel grootouders die zich zorgen maken over de wereld waarin hun kinderen en kleinkinderen opgroeien. Zij verlangen meer actie om klimaatverandering te voorkomen. Klimaat en energie zouden voor alle politieke partijen topprioriteit moeten zijn bij de komende verkiezingen. Laat daarom uw stem horen op www.grootoudersvoorhetklimaat.nl.

Succesvolle Fietstocht den haag-Groningen

Van 6 t/m 9 september zijn de grootouders van Den Haag naar Groningen gefietst. Om een statement te maken tegen het huidige klimaatbeleid én aandacht te vragen voor de oplossingen. Onderweg hebben we veel interessante duurzame koplopers gesproken en mooie stukken Nederland gezien. Het was een fantastische tocht, met veel inspiratie, enthousiaste fietsers en natuurlijk heerlijk weer. Kijk hier alle filmpjes terug!

10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

Op maandag 10-10 is het voor het achtste jaar de landelijke Dag van de Duurzaamheid en vinden er duizenden activiteiten plaats door heel Nederland. Ook voor en met de Grootouders voor het klimaat zijn er diverse activiteiten. Meer informatie volgt.