Regiotour

Regiotour Zeeland

11 t/m 13 juni 2014


Permalink voor ingesloten afbeeldingTijdens de Regiotour Zeeland hebben we op tal van plekken, samen met vele Zeeuwse organisaties, laten zien wat er in Zeeland gebeurt op het gebied van duurzaamheid en de biobased economy; van algen tot duurzame dorpen, van Tholen tot aan Zeeuws-Vlaanderen en van groene grondstoffen en biobased huizen tot aan boeren.
Ondernemers, gemeenten, bewoners, studenten: ze zijn allemaal aan bod gekomen en iedereen was welkom om mee te toeren. Hierdoor is er veel kennis uitgewisseld, zijn er nieuwe contacten gelegd en nieuwe ideëen opgedaan. De regiotour Zeeland was een groot succes.

Klik hier voor het programma
Klik hier voor de flyer
Klik hier voor de persuitnodiging


Media overzicht

Trouw

Kokkelschelpen in de vloer en een vensterbank van afval

Provinciale Zeeuwse Courant (PZC)

Alle huizen in 's-Heer Hendrikskinderen energieneutraal

Provinciale Zeeuwse Courant

's-Heer Hendrikskinderen en FC Dauwendaele winnen ACE Award

Provinciale Zeeuwse Courant

Zeeuwen zijn veel te bescheiden

DuurzaamPlus

Woningcorporatie renoveert met biobased materialen

DuurzaamPlus

Zeeland bouwt biobased economy

P+

Holonite maakt biobased dorpsels

Eendrachtbode

Boeren klaar voor nieuwe teelten

Bibliotheek Zeeland

Winnaars voorronde Energy Battle bekend gemaakt tijdens slot Urgenda Regiotour

 


 

 


 


Foto's

Marjan Minnesma en Jan RotmansSeafarm KamperlandGesprek over dijkenVan de Bilt zaden en vlasScholieren Calvijn College presenteren hun duurzame ideeenSolar Tree in TerneuzenBio Base Traning Center TerneuzenLunch bij 't Hof Welgelegen in Middelburg'T Hof Welgelegen in MiddelburgHamburger met rundvlees en meatlessMKB inspiratie avond met Han Polman, commissaris van de koningUitreiking Ace AwardUitreiking ACE AwardDe kansen voor wierenteelt in ZeelandLancering website http://tholen.isduurzaam.nlAlvanthoEPEA reikt Bronzen Cradle 2 Cradle certificaat uit aan Holonite in Tholen Veiling Sint-AnnalandGerenoveerde biobased woning KruiningenSchelpenas isolatiemateriaal in biobased gerenoveerd huis in KruiningenBonenmaaltijd 't Hof Welgelegen Bonenmaaltijd 't Hof WelgelegenBio Base Europe Traning Center